Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődő!

Mi a Partner-Doors

A Partner-Doors Kft. terasz beépítéssel, télikertek gyártásával foglalkozik elsősorban. A télikertek és teraszok megépítése nélkülözhetetlen nyílászárók nélkül, ezért cégünk ajtó-ablak és egyéb nyílászárók gyárásával és értékesítésével is foglalkozik. Igen, magunk gyártjuk a nyílászárókat is, hiszen a saját üzemünkben általunk gyártott termékeinkre szívesen vállalunk garanciát. Magyarország teljes területén vállaljuk télikertek építését és teraszok beépítését, immáron két évtizede. Fő tevékenységünkbe tartozó, általunk gyártott termékek és szolgáltatások: Télikertek, terasz beépítés, ablak és ajtó, műanyag nyílászárók, elő tetők.

Kiegészítő termékeink: redőny, reluxa, rovarháló és egyéb árnyékolók. Kínálatunk nagyon sokrétű, minden egyedi igényt meg tudunk valósítani. A termékeink és szolgáltatásaink részletes leírását a megfelelő menüpontokban találja meg. Amennyiben megtalálta a kívánt terméket, kérje árajánlatunkat a kapcsolatoldalon keresztül, vagy telefonálhat, ahol szakképzett kereskedőink készséggel állnak rendelkezésére, és a helyszínre is kimennek.

partner-doors
partner-doors

Műanyag nyílászárók, ajtók, ablakok Műanyag bejárati ajtó Műanyag ablakok Műanyag nyílászárók komplett cseréje műanyag ablakok gyártása és beépítése Egy ablak vásárlása akár 30-40 évre szóló választás!

Szeretné a lehető legjobb döntést meghozni felújítás vagy építés beruházás során? Szánjon rá fél órát és nézze át weboldalunkat, ismerkedjen meg a télikertek anyagaival, féleségeivel, ablakok és ajtók típusaival, igény szerint eladóink irodánkban be is mutatják Önnek a kívánt nyílászárót, télikerteket, előtetőt.

A télikert, ajtó, ablak, nyílászáró ára sok mindentől függ! Reméljük, nálunk megtalálja azt az ablakot és ajtót, amire szüksége van házépítés vagy felújítás során, esetleg házának bővítése teraszbeépítéssel, télikerttel. Ablak vagy ajtó vásárlás előtt feltétlenül keresse fel képzett értékesítőnket, aki bemutatja az általunk gyártott és forgalmazott nyílászárókat, beltéri és bejárati ajtókat. Felmérés – Értékesítés – Szállítás – Beépítés – Garancia

  • » Díjtalan árkalkuláció, kérésére a helyszínre megyünk, ott felmérést végzünk
  • » Díjtalan télikert látványterv készítés
  • » Nyílászáró, télikert beszerelés, minősített beépítőkkel
  • » Gyors, garanciális ügyintézés
  • » Miért érdemes minket választani? Öt érv, ami mellettünk szól:

Egyedi felmért méretek szerint gyártunk minőségi nyílászárókat, szükség esetén 8 nap alatt szállítjuk a nyílászárót, ablakot, télikertet, bejárati ajtót, ezt követően másnap Önnél szerelhető lehet. Minden, ami nyílászáró, ajtó, ablak, télikert az egyszerűtől a luxusig egy helyen elérhető Beépítő csapatunk segítségével cégünk a megvásárolt ablak vagy ajtó beépítését is el tudja vállalni Műanyag nyílászáróink, télikertjeink minőségét 10 év garancia szavatolja.

Saját garanciális szakemberünk segít a nyílászárókkal kapcsolatos esetleges problémák gyors kezelésében. Energia szaktanács: Takarítsa meg segítségünkkel háztartása energiaköltségeinek akár 50%-át! Ha Ön is szeretné csökkenteni a kiadásait, akkor segítünk az optimális megoldás megtalálásában.

Kérjen ingyenes árajánlatot>>>>>>>>>>>

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>