Kocsibeállók

Kocsibeállók, kocsibeálló polikarbonát, autóbeálló, autóbeállók

Kocsibeállók. Ha esőtől óvná gépjárművét, garázs elé jól passzol egy egyszerű kocsibeálló polikarbonát tetővel. Különféle autóbeálló, autóbeállók.

A kocsibeállók manapság igen elterjedtek, hiszen kényelmes megoldást jelentenek adott esetben, amikor nem kívánunk beállni a garázsba, csak épp egy két órára ugrik haza az ember és hirtelen rákezd a szakadó eső. Ebben az esetben nagyon jól jön egy autóbeálló. De még sorolhatnám azokat a példákat, ahol az autóbeállók remek védelmet nyújtanak gépjárművünknek.
A kocsibeálló, épp úgy mint egy normál előtető, vagy teraszbeépítés, ugyancsak többféle anyagból készülhet. Leggyakrabban hőhidas szerkezetek terjedtek el (tehát amelyeknek semmilyen hőszigetelési tulajdonsága nincs) hiszen nem lesz fűtött tér, nem fog olyan célt szolgálni, amely miatt fontos lenne a hőszigetelés. Egyszerűen csak egy szép épületkiegészítést jelentenek, melyek jó tervezés esetén, impozáns megjelenéssel ékesítik ingatlanunkat.

Miket vegyünk figyelembe kocsibeálló építtetése előtt?

  • Fontos szempont a fentiek alapján, az alapanyag. Nagyon sokan fa szerkezetből csináltatják meg az autóbeállót, ebben az esetben nagyon barátságos áron juthatunk a kocsibeállóhoz, csak ebben az esetben 2-3 évente kezelni kell a szerkezetet. Tehát további költséget jelent. A hegesztett, csavarozott, vas (acél) zártszelvényekből készített szerkezetek, szintén kedvező árúak, de ebben az esetben is gondoskodni kell a későbbiek során kezelésről, festegetni kell. Ezen kívül esztétikailag sem annyira előnyös.
  • Cégünk nem kizárólag, de szívesebben csinál alumínium szerkezetből autóbeállót is, hiszen ebben az esetben egy örökös szerkezethez jutunk, ami kezdetben igényel magasabb összegű beruházást, de a későbbiek során nem kell hozzá nyúlni, nem kell kezelni. Cégünk ALIPLAST ® alumínium profil gyártó céggel áll kapcsolatban, akik bizosítják számunkra a legmagasabb minőségű alapanyagot. Tehát érdemes meggondolni, hogy melyikkel jár jobban az ember. Autóbeállónál is több féle fedési mód közül lehet választani. Általában a 10-16 mm vastag polikarbonát fedést szoktunk ajánlani, hiszen ez némileg olcsóbb mint a biztonsági üveg. Köztudott ugyanis, hogy fej feletti üvegezés esetén kizárólag biztonsági üveget lehet alkalmazni. Külföldön, ha jobban megfigyelik tőlünk nyugatabbra azonban előszeretettel alkalmaznak teljesen átlátszó plexit, vagy ragasztott biztonsági üveget. Igazából ez ízlés és pénztárca kérdése.
  • Kérjen árajánlatot, mely alapján nagyságrendileg tisztában lesz azzal, hogy mekkora anyagi ráfordítást igényel álmának megvalósítása.
    Amennyiben kérdése van, keressen meg minket a kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken!
  • A kocsibeállók, autóbeállók építését az ország bármely pontján vállalunk, a teljesség igénye nélkül: Budapest, Debrecen, Sopron, Balaton és környéke, Győr, Pécs, stb.. Előzetes egyeztetés után a szükséges felmérést akár Ausztriában, Szlovákiában is elvégezzük!

Ajánlatkérés

 

Az ajánlatkérés elküldése gomb megnyomása után, kérjük ne zárja be a böngészőt, amíg a megerősítő oldal nem jelenik meg, különben az árajánlat kérés nem érkezik meg hozzánk!