Télikert anyaga

Télikert anyaga, alumínium télikert, aliver profil, fa télikert

A télikert anyaga lehet sokféle. Alumínium télikert aliver profil anyagból, fa télikert. Kiváló minőségben dolgozunk és elégedettek a munkánkkal.

telikert anyaga
télikert anyaga

Alumínium télikert

A teraszt sokféle anyaggal be lehet fedni, köztük fával, barkácsolt vasszerkezettel, stb. Valódi értékkel bíró télikertet már csak megfelelő alapanyagokkal lehet létrehozni úgy, mint például az alumínium.

 Ezzel a szerkezettel biztosítható, hogy a télikert minden kérdéses terhelést megfelelően teljesítsen, illetve időtálló legyen. Nincs szükség külön merevítésekre, ebben a rendszerben a tartóoszlopok biztosítják a terhelhetőség megfelelőségét.Télikert anyaga  Egy esztétikailag felülmúlhatatlan, statikailag verhetetlen télikertünk lehet. Hátrányai közé tartozik a viszonylag magas árfekvés.

aluminium telikert
alumínium télikert

Aliver profil

Ezek a profilok lehetővé teszik félnyereg-, nyereg- és szegmentáltan íves tetők létrehozását. 

Az egyszerűtől a luxusig, a rövidtől a hosszúig minden igényt kielégítenek és számtalan variációban alkalmazhatóak. Viktoriánus télikert? Nem probléma! Ez a rendszer alkalmas a tetőablakok beépítésére, ezzel egy összetett és teljes képet alkothat leendő télikertje. A kitöltő elemek lehetnek biztonsági üvegek, szendvicspanelek és különböző polikarbonátok egyaránt.Télikert anyaga. 

A gerendák maximális hosszúságának kiszámításához kérje kollégáink segítségét! A színes alumínium profil porszórással készül, a RAL tábla bármely színében. Ezen felül lehetőség van -egy speciális eljárás keretében – faerezetes színezés kialakítására is.

aliver profil
aliver profil

Fa télikert

A fa télikert szerkezetek legfontosabb tulajdonsága a természetesség, valamint a jó hőszigetelés. Fa télikertjeink réteg ragasztott faszerkezetből készülnek.

 Anyaguk a borovifenyőtől a merantifáig számos alternatíva lehet, egyedileg választható pácolással. Télikert anyaga, igény szerint rendelhető bármilyen egyedi faragott esztétikai díszítő elem. Fa télikertjeink garantált minőségben (10 év garanciával) készülnek, nagyszerű esztétikai és használati élményt biztosítva tulajdonosaiknak.

Hosszú élettartam, értékes felület, jó statikai tulajdonságok jellemzik az alumíniumot. A vékony elemek elősegítik a télikertnek az egyedülálló, filigrán, könnyű jellegét. ( némi hátrány, hogy nem a legjobb hőszigetelése van)

A szép, meleg, otthonos, stílusos fakeretek a belső, míg az ellenálló, könnyen kezelhetőek, pedig a külső kialakításában segítenek, egy még jobb hőszigetelésben, mintha az tiszta alumíniumból lenne.

fa telikert
fa télikert

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>