építésTélikert árak

Télikert ára
A télikert gyártás és terasz beépítés nem egy egzakt iparág. Minden egyes télikert, terasz, ház, igény, elképzelés, stb… más és más. Nagyban befolyásolja az árat a felhasznált anyagok fajtája és minősége, a nyílások és üvegezés típusa, stb… Ezért szükséges a helyszíni felmérés és megbeszélés, melynek alkalmával segítünk eligazodni az ügyfelünknek és megtalálni azt a megoldást, ami a lehető leghűbben tükrözi az elképzeléseit.

A beszerelés, bontás, szállítás díja az anyagár 20 %-a. A szerződéskötés időpontjában az anyagárból számított 50 %-os előleget kell fizetni. A szerkezetek kiszállításakor az anyagárból fennmaradó 50%-ot kell kifizetni. A munkadíj a munka befejeztével, átadáskor rendezendő.

Díjmentes helyszíni felmérést szeretne? Hívjon minket és egyeztessen időpontot! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére : 20/3360-643, 20/3366-902, 061/287-8100 A télikert előzetes árajánlathoz szükség lesz az alapterület méreteire (szélesség + hosszúság) és a magasságra.

terasz építés

Miért van különbség két ugyanolyannak tűnő árajánlat között? Ha ugyanolyan, miért más?

A télikert gyártása és kivitelezése során felhasznált anyagok minősége és fajtája nagyban befolyásolják az árat. Nem mindegy, hogy milyen minőségű a felhasznált profil:

  • Melyik országban gyártják?
  • Mekkora a falvastagsága?
  • A kamrák megfelelően vannak kialakítva?
  • Mennyi garanciát vállalnak rá és ezt valóban tudják e vállalni?


A Partner-Doors KFT Németországból származó profilokat használ. Ezen profil minőségéhez kétség se fér.

Merevítések minősége

Fontos tényező, hogy a télikertekben milyen minőségű a merevítés. Az acél vázas télikertekben kizárólag alumínium merevítést használhatunk! Sajnos találkoztunk olyan 2-3 éves télikerttel, ahol több helyen rozsdafolyás volt látható. Ez nem csak esztétikailag hanem műszakilag is elfogadhatatlan! A vasanyagok az idő múlásával gyengülhetnek.

Üvegezés

Az üvegek hőáteresztő képességét az úgynevezett K érték jelöli. Két ugyanolyannak tűnő kétrétegű üvegezés K értéke jelentősen eltérhet. Az általunk alapértelmezettként használt 2 rétegű üveg K értéke 1,4. Ugyanez az üveg argon gázzal töltve K=1,1. A háromrétegű üvegezésnél a K érték 0,7!

Garancia és kivitelezés

Minden munkafolyamatot magunk végzünk és ellenőrzünk az ajánlat készítéstől a forgalmazott és gyártott termékeink beépítésig. Így tudjuk minimalizálni a hibalehetőségeket és biztosítani azt, hogy az általunk gyártott, készített, szállított és beépített ajtók, ablakok, nyílászárók, télikertek jóval a garanciális idő lejárta után is megrendelőink megelégedésére működjenek.