Télikert szaktanácsadás

Télikert szaktanácsadás

Ha Ön már készen áll arra, hogy télikert tulajdonossá váljon és élvezze annak áldásos hatásait, vegye igénybe ingyenes télikert szaktanácsadás, árajánlat készítési szolgáltatásunkat, amelynek segítségével az ön igényeihez tökéletesen illeszkedő ideális télikert készülhet el. Az áraink igen kedvezőek és a rövid határidővel vállaljuk a télikert kivitelezést.

A télikertjét sokféle egzotikus növénnyel díszítheti és a már meglévő szobanövényei számára is remek helyet, biztosíthat. A télikert ideális esetben valamennyi felületen üvegezett így közvetlen kapcsolatot teremt a természettel. Az ön otthonának jelenlegi adottságaihoz mérten számos lehetőség kínálkozik a télikert építésre annak függvényében milyen célokra, szeretné felhasználni a későbbiekben. A télikert épülhet közvetlenül az épület falához simulva de, különálló építményként is funkcionálhat. A leggyakrabban az épület folytatásaként épül esetenként egyes helyiségekkel összenyithatóan.

Szigetelés

A megfelelő szigeteléssel az épület hő háztartásában jelentős szerepet kap a télikert, hiszen a nagy üvegfelületek összegyűjtik a napfényt ezzel fűtési energiaspórolásra adva módot, a nyári időszakban viszont nagyobb hő terhelésnek teszik ki az épületet ezért az árnyékolásra is gondolni, kell a tervezés során. Az időjárás és vízállósági szempontokat figyelembe véve a legalkalmasabb alapanyagok a fém és műanyag profilszerkezetek. Az igényesen kialakított jó minőségű télikert tetőzete nemcsak vízálló, de a hőszigetelése is kiváló kell, hogy legyen.

A télikert igen sokrétűen használható és kihasználható A télkert feladatköre szerinti csoportosításban: Az épülethez közvetlenül kapcsolódó télikert függetlenül a lakóhelyiségektől Télikert a lakáshoz kapcsolt légtérrel Télikert, mint étkező vagy nappali Lakótér a télikertben Szokványos télikert Az épület karakterébe közvetlenül belekapcsolódó télikert A télikert építés bármely változatát választja a segítségével közvetlen kapcsolatot, ápolhat a természettel.

Kérjen ingyenes árajánlatot>>>>>>>>>

telikert szaktanacsadas
télikert szaktanácsadás

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>