építésÚjdonság

Újdonság a télikert gyártásban!

Cégünk Magyarországon elsőnek készíti el a télikerteket maszívabban új alapanyagokkal.

Eddig miből és hogyan készült a télikert?

A télikert, mint fogalom már több éves múltra tekint vissza, azonban az alkalmazott anyagok a 21. századnak megfelelően folyamatosan változtak, ugyanis megjelent az igény a jó hőszigetelésű tulajdonságra, mivel a teraszbővítésével a lakótér is megnövekszik. Ekkor kezdték el alkalmazni a télikertek esetében a több légkamrás műanyag profilokat, több rétegű üveggel, ezzel elérték, hogy a terasz beépítés, lakótér növelése nem növeli meg a fűtés rezsiköltségét olyan mértékben, mint amivel eleve a beépítés járna.

Mi az újdonság, mitől lesz más mint eddig?

Ami újdonság a szakmában, a hibrid technológiával létrehozott télikert, illetve terasz, erkély beépítés. Mit is jelent a hibrid technológia? Cégünk vegyesen, műanyag belső merevítésű profilokat a tető esetében azonban speciális alumínium profilokkal dolgozik. Ezzel elérhető egy könnyű, mégis erős, jogszabályoknak megfelelő tető kialakítás.

Árban mit jelent ez?

A télikert ára változó, négyzetmétertől, magasságtól, körülményektől függően. Az új hibrid technológiás tetőfedési módozat a terasz beépítés, erkély beépítés árát kis mértékben növelheti, ámbár a minőséget is. Az új hibrid technológiával csökkentettük az egyébként is költséges tiszta alumínium profil árát. Kérjen árajánlatot Ön is!

Hol építünk télikertet?

Cégünk a Partner Doors Kft. az egész országban épít télikerteket de ha Önnek külföldön kellene építeni az sem akadály. Referenciáink magukért beszélnek, weboldalunkon városok szerint láthatja hogy merre dolgoztunk eddig. Nem minden referenciánk található meg weboldalainkon mert már túl sokkal rendelkezünk. Folyamatosan frissítve vannak ezért Ön mindig a legújabb épített télikertjeinket nézheti meg.