Télikert ár

Télikert ár, mennyibe kerül egy télikert? Télikert árak

Télikert ár, mennyibe kerül egy télikert? Télikert árak. Az árat sok minden befolyásolja, de tervező mérnökeink az Ön igényeire és lehetőségeire szabják.

télikert gyártás és terasz beépítés nem egy egzakt iparág. Minden egyes télikert, terasz, ház, igény, elképzelés, stb… más és más. Nagyban befolyásolja az árat a felhasznált anyagok fajtája és minősége, a nyílások és üvegezés típusa, stb… Ezért szükséges a helyszíni felmérés és megbeszélés, melynek alkalmával segítünk eligazodni az ügyfelünknek és megtalálni azt a megoldást, ami a lehető leghűbben tükrözi az elképzeléseit.

A beszerelés, szállítás díja az anyagár 27 %-a. A szerződéskötés időpontjában az anyagárból számított 50 %-os előleget kell fizetni. A szerkezetek kiszállításakor az anyagárból fennmaradó 50%-ot kell kifizetni. A munkadíj a munka befejeztével, átadáskor rendezendő.

Díjmentes helyszíni felmérést szeretne? Hívjon minket és egyeztessen időpontot! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére : 20/3360-643, 061/287-8100 A télikert előzetes árajánlathoz szükség lesz az alapterület méreteire (szélesség + hosszúság) és a magasságra.

Miért van különbség két ugyanolyannak tűnő árajánlat között? Ha ugyanolyan, miért más?

télikert gyártása és kivitelezése során felhasznált anyagok minősége és fajtája nagyban befolyásolják az árat. Nem mindegy, hogy milyen minőségű a felhasznált profil:

  • Melyik országban gyártják?
  • Mekkora a falvastagsága?
  • A kamrák megfelelően vannak kialakítva?
  • Mennyi garanciát vállalnak rá és ezt valóban tudják e vállalni?

A Partner-Doors KFT Németországból származó profilokat használ. Ezen profil minőségéhez kétség se fér.

Merevítések minősége

Fontos tényező, hogy a télikertekben milyen minőségű a merevítés. Az acél vázas télikertekben kizárólag alumínium merevítést használhatunk! Sajnos találkoztunk olyan 2-3 éves télikerttel, ahol több helyen rozsdafolyás volt látható. Ez nem csak esztétikailag hanem műszakilag is elfogadhatatlan! A vasanyagok az idő múlásával gyengülhetnek.

Üvegezés

Az üvegek hőáteresztő képességét az úgynevezett K érték jelöli. Két ugyanolyannak tűnő kétrétegű üvegezés K értéke jelentősen eltérhet. Az általunk alapértelmezettként használt 2 rétegű üveg K értéke 1,4. Ugyanez az üveg argon gázzal töltve K=1,1. A háromrétegű üvegezésnél a K érték 0,7!

Garancia és kivitelezés

Minden munkafolyamatot magunk végzünk és ellenőrzünk az ajánlat készítéstől a forgalmazott és gyártott termékeink beépítésig. Így tudjuk minimalizálni a hibalehetőségeket és biztosítani azt, hogy az általunk gyártott, készített, szállított és beépített ajtók, ablakok, nyílászárók, télikertek jóval a garanciális idő lejárta után is megrendelőink megelégedésére működjenek.

Kérjen árajánlatot még ma>>>>>>>>>>>

telikert ar
télikert ár
telikert arak
télikert árak
mennyibe-kerul-egy-telikert
mennyibe-kerul-egy-telikert