Terasz beépítés

terasz-beepites

 

 

1. Terasz beépítés, teraszbeépítés, terasz beépítése, terasz lezárás

 

terasz-beepites
Terasz beépítés

 

Kérje ingyenes ajánlatunkat most!

Terasz beépítés, teraszbeépítés, terasz beépítése polikarbonát és üveg tetővel, terasz lezárása, terasz bezárása, minőségi alapanyagokból, nagy szakértelemmel a Partner-Doors Kft.-től. Keressen minket bátran!

terasz beepites
terasz beépítés

2. Nem tudja eldönteni, hogy szükséges e terasz beépítés? 

Fontos tisztázni, hogy milyen céllal szeretnénk télikertet. Amennyiben az a cél, hogy a növényeinket átteleltessük, esetleg szeretnénk egy teret magunknak ahova zord idő esetén is kiülhetünk, és ez a szerkezet különálló a háztól, akkor a télikert a megfelelő választás. A terasz beépítést 2 esetben használjuk. Az első, amikor a leendő teraszunkat szeretnénk befedni ami a házunkhoz kapcsolódik, de mégis különálló tőle. Ezt a variációt is télikertnek hívjuk. Azonban előfordulhat olyan igény amikor a lakótér területét és a fény mennyiségét szeretnénk megnövelni. Ebben az esetben az új fal maga a télikert fala lesz. Ilyenkor már terasz(erkély) beépítésről beszélünk. Amíg a télikertnél megfelelő a két rétegű üvegezés, a terasz beépítésnél már sokkal magasabb prioritással kezeljük a hővédelmet.
 

Szabadidős programok

Önnel is előfordult már, hogy télen szívesen kiült volna meglévő teraszára? Esőben, szélben, hóesésben használhatatlan ez a valójában hatalmas értékekkel rendelkező házrész? Erre nyújt megoldást a terasz beépítés! Teraszának lezárási előnyei:

 • » véd a csapadék ellen
 • » az üvegezésnek köszönhetően a terasz világos marad
 • » teraszát könnyen és gyorsan zárttá vagy nyitottá tudja tenni a megfelelő nyílászáró beépítésével
 • » véd az időjárás viszontagságaival szemben, mivel vízálló, jó hő és hang szigetelő,
 • » a megfelelő árnyékolással a nyári tűző napsugarak ellen is véd
 • » a Solar üveg szerkezet könnyen tisztítható, és fél árnyékolást jelent a nappal szemben.
 • » Ön többféle típus közül választhat, hogy megtalálja a háza stílusához ideális szerkezetet
 • » tényleges lakótérrel bővítheti házát, mellyel javíthatja az életminőségét
 • » ez egy prémium kategóriás rendszer, amely megfelelő hőszigetelési értékkel bír ahhoz, hogy homlokzati falként, nyílászáróként is tökéletesen funkcionáljon
 • » a többféle alak, rendszerek közül kiválaszthatja melyik illik leginkább házához
 • » Ön minden időjárási körülmény közepette maximálisan kihasználhatja a terasza nyújtotta lehetőségeket: védelmet nyújt az eső, a szél, vagy a hűvös idővel szemben, ugyanakkor minden fényt átengedve engedi élvezni a teraszon eltöltött időt a nap bármely szakában
 • » megemeli a ház használati értékét
teraszbeepites
teraszbeépítés

3. Télikert és terasz beépítés a gyakorlatban

Miután megszületett az elhatározás, hogy szeretné télen is kihasználni a terasz nyújtotta előnyöket és ezért beépíttetné azt, keressen fel minket! Készíthetünk Önnek előzetes árajánlatot amely alapján el tudja dönteni, hogy megfelel -e az elképzelésének a feltüntetett ár.

4. Milyen kérdéseket fontos tisztázni mielőtt elkészül a télikertem/terasz beépítésem?

 • » Milyen céllal fogom használni az elkészült télikertet?
 • » Milyen osztásokat szeretnék? Legyen parapet(fal) magasság?
 • » Milyen üvegezést szeretnék? Elég a kétrétegű üvegezés, vagy válasszam a profi hőszigetelést biztosító, három rétegű üvegezést?
 • » Milyen nyílászárók legyenek a télikertemben?
 • » Elég egy bejárati ajtó és egy ablak, vagy szeretnék egy viszonylag nagy nyitható felületet amit a két szárnyú bukó-nyíló vagy toló-bukó ajtó biztosíthat?
 • » Válasszam a toló-harmonika szerkezetet ami nyithatóvá teszi a télikert teljes elejét (vagy oldalát)?

Amennyiben biztos a dolgában, kérhet tőlünk ingyenes helyszíni felmérést, melynek alkalmával kollégánk gyártási méret pontossággal felméri a leendő télikertjét vagy beépített teraszát.

Lehet véglegesíteni a nyitásmódokat is. Az acél és alumínium vázra épített és műanyag borítással ellátott, hatalmas üvegfelületekkel rendelkező beépített terasz, nagy nyithatósági felületekkel házunk oázisa lehet. Az új, fedett teraszunk különleges megjelenést biztosít a házunknak, az ezzel járó fényorgia pedig csak hab a tortán.

Számunkra nincs megoldhatatlan feladat, a terasz beépítésben jártas szakembereink bármilyen bonyolult kihívással szívesen megbirkóznak. Az árajánlat készítés és helyszíni felmérés teljesen ingyenes melynek alkalmával segítünk minden felmerült kérdést tisztázni!

Terasz beépítést az ország bármely pontján vállalunk, a teljesség igénye nélkül: Budapest, Debrecen, Sopron, Balaton és környéke, Győr, Pécs, stb.. Előzetes egyeztetés után a terasz beépítéshez szükséges felmérést akár Ausztriában, Szlovákiában is elvégezzük!

terasz beepitese
terasz beépítése

5. Télikert: tavasz a télben

A burjánzó növények látványa minden környezetben felvillanyozóan hat. Különösen télen tud pozitív hangulatot teremteni egy élettel teli bokor vagy színes virág jelenléte. Téli depresszió ellen a kertészkedés is kiváló ellenszer.

De hogyan neveljünk növényeket, miután elmúlt a számukra kedvező napos és meleg idő? Teremtsük meg az ideális környezetet télikert építéssel!

télikert beépítésével bárki, bárhol képes egy kis tavaszt csempészni a téli zimankóba, de nem csak erre alkalmas az otthonunkhoz csatolt kis melegház. Előnye, hogy szinte bárhol kialakítható, méghozzá tetszőleges méretben, akár a veranda vagy az erkély újragondolásának segítségével is. Vendégfogadáshoz, feltöltődéshez, csendes olvasósarokhoz el sem lehet képzelni pazarabb helyszínt, ezen kívül pedig friss oxigénnel is dúsítja a helyiség levegőjét a rengeteg növénnyel.

Ne halogassa tovább a télikert kivitelezését, modernizálja, bővítse otthonát, melyhez bátran kérje munkatársaink segítségét! Forduljon hozzánk bizalommal, és ossza meg velünk elképzeléseit!

6. A nyugalom szigete: A télikert

Legtöbbünk életében van olyan időszak, amikor nem vágyunk semmire, csak egy kis csendes pihenésre. Manapság ezt a funkciót leginkább a télikert tölti be.

telikert
télikert

télikert az ingatlanunk kibővítését jelenti egy plusz objektummal, amelyet a házzal közös falát leszámítva teljes mértékben üvegfal és tető borít. A télikert kiváló lehetőséget biztosít a szobanövények elhelyezésére, illetve az egyéb hasonló célok megvalósítására. legyen szó akár kisgyermekes családok esetében egy játszóházról, akár egy olyan társasági helyszínről, ahol a vendégeinket fogadjuk.

Sőt előfordul, hogy a télikert szobaként is funkcionál. Ebben az esetben valóban a nyugalom szigetéről beszélhetünk, hiszen mindenhonnan besüt a napfény, továbbá csodálatos panoráma nyílik az ég felé, valamint az udvarra. Természetesen, ez csak abban az esetben igazán komfortos, ha megoldható a megfelelő árnyékolás. A télikertre lehetőség van redőnyöket felszerelni, mind automata, mind mechanikus kivitelben.

Ha Ön is szeretne építtetni egy télikertet, és meg szeretné tapasztalni, hogy mennyire kiváló relaxációs időtöltést nyújt ez a különleges hely, akkor bízza ránk a kivitelezést!

terasz beepitese polikarbonat
terasz beépítése polikarbonát

7. Télikert a fényterápia jegyében

télikert építésének egyik célja, hogy a világos terekkel élvezetesebbé tegye a mindennapokat. Különösen ajánlott olyanok otthonába, akiknek az életvitele kevés időt enged a szabad levegőn tölteni.

A szervezet főleg ilyen esetekben nagyon igényli a napsugarakat. Az őszi és a téli időszakban megnő a fényigény, ám a téli depresszió megelőzhető, ha télikertben piheni ki a fárasztó mindennapokat. Ha úgy érzi, folyamatosan lehangolt, romlik a koncentráló képessége, fizikai teljesítménye, akkor bizony természetes napfényre van szüksége a szervezetének.

télikert építésénél felhasznált ablaküveg megszűri a napfény UV-A, UV-B sugarait, ám a nap meleg érzete bőrén kellemes érzést vált ki, és biológiailag is kulcsfontosságú. Ha a terápiás hatást fokozni szeretné, akkor érdemes tolóüveggel kiegészíteni a télikertet, így közvetlenül is érheti a napfény, mégis otthona kényelmében maradhat.

terasz lezarasa
terasz lezárása

Tegyen egy lépést a komfortosabb és egészségesebb mindennapokért, döntsön télikert építés mellett!

 

❓Mennyibe kerül egy télikert?

Az árat befolyásolja a felhasznált anyagok fajtája, minősége, a nyílások és üvegezés típusa, stb. Mivel minden télikert különbözö ezért szükséges egy ingyenes helyszíni felmérés ahol segítünk eligazodni ügyfeleinknek és megtalálni azt a megoldást, ami a lehető leghűbben tükrözi az elképzeléseit.

❓Lehetséges-e díjmentes helyszíni felmérés?

Természetesen lehetséges, hívjon minket és egyeztetünk időpontot!

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>