Télikert felmérés

Télikert felmérés ingyenesen. Szeretné tudni milyen költségekkel járna egy télikert kiépítése? Hívjon minket bátran!

Télikert felmérés ingyenesen. Az előzetes árajánlat elkészítése és elfogadása után, kollégáink díjmentesen a helyszínre mennek és felveszik a gyártáshoz szükséges pontos méreteket.

Hogyan is működik télikert megrendelés esetén a felmérés?

Cégünk ingyenesen méri fel az Ön teraszát vagy beépítési helyét. Fontos hogy mielőtt ezt megtennénk egy előzetes árajánlatot adunk hogy egy megközelítőleges árat tudjunk adni. Erre azért van szükség hogyha a 2 elképzelés irreálisan eltér egymástól akkor a felmérésre sincs szükség.

Mire van szükség az előzetes árajánlat elkészítéseshez?

A beépítés helyének a méreteire és az időpontra hogy megközelítőleg mikor szeretné beépíteni. Az időre azért van szüksége cégünknek mert a folyamatos megrendelésnek köszönhetően előre kell tervezni mert a kapacitásunk korlátozott.

Mikor kell otthon lennem hogy fel tudjanak mérni?

A válasz rendkívül tetszetős lesz mert amikor Ön akar. Felmérésre szakosodott kollégánk akkor látogat el Önhöz amikor a legmegfelelőbb. Telefonos kapcsolattartásnak köszönhetően nincsenek tévesztések, hibák.

telikert felmeres

6 comments

 1. Dr. Nagy Judit

  Ajánlatot kérünk télikert beépítésre. Köszönettel:
  Dr. Nagy Judit

  1. partner-doors_admin

   Tisztelt Dr. Nagy Judit! Az árajánlatkéréshez szükséges megadni a körülbelüli méreteket, szélesség, magasság, mélység. Kérjük küldje el ezeket az adatokat a partnerdoors@gmail.com címünkre és ha tud, csatoljon képeket a beépítendő területről. Üdvözlettel: Partner-Doors

 2. Urbán Ferencné

  Üdvözlet!
  Kérem Tata Télikert kivitelezésére, helyszini ,felmérés, árajánlat kérés ! Köszönetel Urbán Ferencné.06304386414

 3. Papp Pálma

  Speciális területem van, amit be szeretnék építtetni, így célszerű lenne egy helyszíni felmérés. Kérem ebben a segítségüket!

  1. partner-doors_admin

   Tisztelt Papp Pálma! Kérjük a partnerdoors@gmail.com címre írt emailben legyen kedves megadni a terület rajzát, kb. méretekkel és küldjük Önnek előzetes árajánlatunkat. Üdvözlettel: Partner-Doors Kft.

 4. Zórád Zoltánné

  Üdvözletem árajánlatot, ill. ingyen felmérést szeretnék kérni Hosszúhetényben. Egy 8,3×3,8 M terasz előtető beépítését szeretnénk alumínium profilból, részben télikertes kialakitással. Köszönjük uj25@freemail.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük