Télikert árnyékolás

Télikert árnyékolás megakadályozza, hogy a télikert felmelegedjen

Télikert árnyékolás megakadályozza, hogy a nagy nyári hőség bejusson a télikertbe. Árnyékolást a télikert tetejére és oldalára egyaránt használhatunk.

Szeretne Ön is kertjébe, teraszára árnyékolót? Hívjon minket bátran!

A télikertek árnyékolása a nyári hónapokban válik aktuálissá, amikor a tűző nap hő és uv védelmét már nem lehet a hővédő üvegekre bízni. Több megoldás is létezik, ezek közül kettőt preferálunk. Minden esetben egyedi méretben készülnek az árnyékolók, így biztosítva az esztétikus megjelenést és a tökéletes működést.

Az egyik legprofibb megoldás a motoros-rolós árnyékoló. Egyszerűen kezelhető, akár távirányítóról is működtethető, esztétikus és modern. A védelmet biztosító speciális kialakítású szövet teljesen felhúzható, tehát nem zavar minket amikor gyönyörködni szeretnénk az égboltban. A szigetelés kialakítása kefés rendszerű, ezért minden egyes használat egyben egy tisztítást is jelent.

Alumínium redőny

Az alumíniumból készült redőny legfőbb jellemzője, hogy minden alkatrésze alumíniumból készül, kiváló hőszigetelő télen és nyáron egyaránt. Ellenáll az időjárási viszontagságoknak, hosszú élettartamú és a széles színpalettának köszönhetően a lakás színeihez tudjuk igazítani.

A redőnytok alumíniumból készül, és a belsejében horganytengelyt használunk, ami a könnyebb mozgatás érdekében kétoldalt csapágyazva van. Az utólag felszerelhető külső tokos kivitel mellett, egyre gyakoribb új építkezéseknél illetve felújításoknál a vakolható tok alkalmazása.

Esztétikusabb

Mert a tok teljes mértékben elrejthető a falban. A redőny lefutó sín: anyaga alumínium, melynek belsejét speciális gumi kéderrel látjuk el, ami nyáron nem lágyul el a meleg hatására, illetve télen nem keményedik meg, ezáltal a redőny működtetéssel járó zajt is csökkenti.

A redőnylamella kettős falu alumínium lécből készül, poliuretán habbal (környezetbarát) van kitöltve, ami biztosítja a redőny kiváló hő és hangszigetelő tulajdonságait, így a hőszigetelési értékük eléri a K=1,1 W/m2K, zajszigetelési értékük pedig 36 dB.

Télikert árnyékolás – Műanyag redőny

A külső tokos műanyag redőny a legkeresettebb redőnytípus. Könnyen felszerelhető és működtethető, teljes sötétítésre is használható és bármilyen tokrendszerbe alkalmazható.

A redőnytok, Lindab tokszerkezet, belül csapágyazott tengely, a külső tokszerkezet egy része a nyílászárótól függetlenül belülről is látszódhat.

Vakolható tokos kivitel is alkalmazható új építkezéseknél vagy felújításoknál. A redőny lefutó ugyan olyan keskeny mint az alumínium esetén, gumírozva van a csendes működés érdekében, erős szélben sem kopog.

A redőny lamellák UV stabil műanyag lécek. Az utolsó végzáró redőnyléc gumírozva van a pormentes záródás érdekében és rejtett ütközővel van ellátva.

A műanyag redőny alap kivitelben gurtnis automatával készül, a gurtni nyílászárón történő átvezetése a szerelési viszonyoknak megfelelő görgős szerelvényekkel történik.

A felhúzott redőny rögzítése mechanikus szerelvénnyel, falon kívüli vagy falba süllyesztett redőny gurtni behúzó automatával oldható meg. Zsinóros kivitelben is rendelhető.

Télikert tető árnyékolás redőnnyel

A tető redőny méretpontosan kerül legyártásra és motorosan történik a hajtás. Egy speciálisan kialakított alsó redőny tok biztosítja azt, hogy szinte vízszintesen is működhessen az árnyékoló! A használatához elég egy kapcsoló felszerelése is, de működtethetjük távirányítóról vagy automatizált kapcsolók segítségével is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy tűző napfény esetén a redőny automatikusan működésbe lép.

Pergola a teraszon

Szeretné kihozni teraszából a legtöbbet? Felújítaná, kicsinosítaná, komfortosabbá alakítaná?

A pergola egy tökéletes alternatíva a gyors és látványos terasz beépítéshez, átalakításhoz. Mit tud ez a szerkezet, és miért érdemes a pergolaépítés mellett dönteni?

A pergola egyfajta szabadtéri árnyékoló, aminek segítségével az egyszerű fedett terasztól kezdve a lélegzetelállító lugasig számtalan ötletet megvalósíthatunk.

A pergolával fedett terasz nem csupán esztétikus megoldás, de kifejezetten praktikus is, aminek segítségével szinte egy új szobával toldhatjuk meg a családi házat.

pergolaépítés

pergolaépítés kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy napfényes meleg nyarakon meghívjuk a barátokat egy kellemes borozásra, arra, hogy álmos reggeleken egy csésze kávé mellett készüljünk fel az előttünk álló napra, és arra is, hogy hétvégenként egy könyv társaságában töltődjünk fel.

Megfelelő kivitelezéssel ez az árnyékoló óv a tűző naptól, véd a szemerkélő esőtől, és a szél ellen is menedéket nyújt. Vidám, színes ponyvával lefedve, növényekkel befuttatva kitűnő látványt is nyújt.

Felkeltettük az érdeklődését? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a pergolaépítésről!

Miért legyen pergola a kertben?

Szeretné, ha minél több élő, zöldfelület venné körül? Általában lakókörnyezetünk, különösen a sűrűbben lakott területek nem igazán bővelkednek ilyen területekben, pedig nem csupán szép látvány, de környezetbarát is.

A kúszónövényekkel befuttatott felületek is ezek közé a látványos megoldások közé tartoznak.

Egy harsogó zöld borostyánnal, lila akáccal vagy vadszőlővel befuttatott pergolával dekoratív lugas hozható létre, akár betonozott udvaron is.

Ötletek

A meghitt búvóhely, dekoratív reggelizőhely látványa mellett a kúszónövények futtatásának lehetősége is hozzátesz a pergola számos egyéb előnyéhez. A növények megkötik a port, oxigént termelnek, javítják a helyi mikroklímát.

Egy igazán stílusos pergola a kert éke lehet, mely növeli az ingatlan értékét is. Olyan, mint egy szoba a szabadban, ami véd a naptól, széltől, zajtól, mégis a természet frissessége vesz körül minket minden percben.

Építtessen pergolát, melyhez bátran kérje szakértő segítségünket! Élvezze az élő, zöld szoba előnyeit!

Kérjen árajánlatot>>>>>>>>>>>

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>